Gå til kassen
   1-Day Acuvue Moist
   576 kr 720 kr
   20%

   1-Day Acuvue Moist

   Endagslinser

   576 kr 720 kr
   20%

   1-Day Acuvue Moist fra Johnson & Johnson er endagslinser som fukter øynene gjennom hele dagen.

   1-Day Acuvue Moist fra den amerikanske kontaktlinseprodusenten Johnson & Johnson er endagslinser som holder øynene fuktige hele dagen. Med 1-Day Acuvue Moist unngår du tørre øyne, disse endagslinsene fukter øynene dine hele dagen gjennom. 1-Day Acuvue Moist er ganske enkelt et svært godt valg for deg som vil ha behagelige linser fra morgen til kveld.

   1-Day Acuvue Moist er utstyrt med en teknologi som binder et fuktighetsgivende middel i linsen, som gjør dem bekveme og fuktige mot slutten av dagen når øyne er trøtte og trenger det som mest. Med sin fuktgivende egenskap er 1-Day Acuvue Moist også et utmerket valg for deg som er allergisk. Det tynne materialet hindrer nemlig at det legges belegg på linsene. 1-Day Acuvue Moist også har en innebygd UV-beskyttelse som beskytter deg fra solens farlige stråler. For å gjøre dem så brukervennlige som mulig er 1-Day Acuvue Moist fargetonet. Slik kan du enkelt se hva som er opp og hva som er ned på linsene når du setter dem inn. Pass på å kjøpe 1-Day Acuvue Moist her på LensWay og få markedes beste service på kjøpet.

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Johnson & Johnson
   Type
   Endagslinser
   Styrkeomfang
   -12.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.5, 9.0
   Diameter
   14.2
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Etafilcon A
   Væskeinnhold
   58%
   Inn- og utmerking
   Ja, 1-2-3
   UV-beskyttelse
   Ja, minst 99 % av UVB og 86 % av UVA
   Håndteringsfargede
   Ja