Gå til kassen
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  258 kr 319 kr
  19%

  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

  Toriske linser

  258 kr 319 kr
  19%

  Akkurat nå har produsenten av 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism leveringsproblemer og din ordre kan bli noen dager forsinket.

  1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har gått ut av produksjon i flere styrker. Hvis du ikke finner den i dine styrker, ber vi deg om å kontakte din optiker, så kan de hjelpe deg videre.

  1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM fra den amerikanske linseprodusenten Johnson & Johnson er toriske linser som lar deg med astigmatism se skarpt på alle avstander igjen. Med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM får du endagslinser som er behagelig fra tidlig morgen til sen kveld. Det blir ikke mer bekvemt enn med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM.

  1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er i grunn en oppdatert versjon av den populære 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM. Men 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har først og fremst flere fuktgivende egenskaper enn sin forløper. Når det kommer til toriske linser er det svært viktig at de sitter stabilt på øyet. 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er spesielt designet for å sitte stødig og følge dine øynes bevegelser, noe som minsker risken for uskarphet. Med sin avanserte beskyttelse mot solens skadlige UVA- og UVB-stråler er det her linser som helt klart er best på markedet. 

  1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er utstyrt med en tekonologi kalt Lacreon, som teknologi som binder et fuktighetsgivende middel i linsen, som gjør dem bekveme og fuktige mot slutten av dagen når øyne er trøtte. Med sin fuktgivende egenskap er 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM et utmerket valg for deg som er allergisk.  Det tynne materialet hindrer nemlig at det legges belegg på linsene. For å gjøre dem så brukervennlige som mulig er 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM fargetonet, linsen har en lysblå farge samt inn- og utmarkering. Pass på å kjøpe dine 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM her på LensWay og få markedes beste service på kjøpet. 

  Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Spesifikasjon

  Produsent
  Johnson & Johnson
  Type
  Torisk endagslinse
  packed@prodPagePop
  30/90
  Styrkeomfang
  -9.00 til +4.00
  Basiskurve
  8.5
  Diameter
  14.5
  Cylinder
  -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
  Akse
  10, 20, 60-120, 160-180
  Bæretid
  1 dag
  Materiale
  Etafilcon A
  Væskeinnhold
  58%
  Inn- og utmerking
  Ja
  UV-beskyttelse
  Ja, UVA och UVB
  Håndteringsfargede
  Ja
  For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

  Slik kan du etterspørre en linseseddel.

  Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
  Hei!
  Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
  *Ditt navn
  *Din adresse
  Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

  To måter å bestille på

  Röd knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
  Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
  Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.