Gå til kassen
   1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
   909 kr

   1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

   Toriske linser

   909 kr

   Akkurat nå har produsenten av 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism leveringsproblemer og din ordre kan bli noen dager forsinket.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har gått ut av produksjon i flere styrker. Hvis du ikke finner den i dine styrker, ber vi deg om å kontakte din optiker, så kan de hjelpe deg videre.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM fra den amerikanske linseprodusenten Johnson & Johnson er toriske linser som lar deg med astigmatism se skarpt på alle avstander igjen. Med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM får du endagslinser som er behagelig fra tidlig morgen til sen kveld. Det blir ikke mer bekvemt enn med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er i grunn en oppdatert versjon av den populære 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM. Men 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har først og fremst flere fuktgivende egenskaper enn sin forløper. Når det kommer til toriske linser er det svært viktig at de sitter stabilt på øyet. 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er spesielt designet for å sitte stødig og følge dine øynes bevegelser, noe som minsker risken for uskarphet. Med sin avanserte beskyttelse mot solens skadlige UVA- og UVB-stråler er det her linser som helt klart er best på markedet. 

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er utstyrt med en tekonologi kalt Lacreon, som teknologi som binder et fuktighetsgivende middel i linsen, som gjør dem bekveme og fuktige mot slutten av dagen når øyne er trøtte. Med sin fuktgivende egenskap er 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM et utmerket valg for deg som er allergisk.  Det tynne materialet hindrer nemlig at det legges belegg på linsene. For å gjøre dem så brukervennlige som mulig er 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM fargetonet, linsen har en lysblå farge samt inn- og utmarkering. Pass på å kjøpe dine 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM her på LensWay og få markedes beste service på kjøpet. 

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Johnson & Johnson
   Type
   Torisk endagslinse
   packed@prodPagePop
   30/90
   Styrkeomfang
   -9.00 til +4.00
   Basiskurve
   8.5
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
   Akse
   10, 20, 60-120, 160-180
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Etafilcon A
   Væskeinnhold
   58%
   Inn- og utmerking
   Ja
   UV-beskyttelse
   Ja, UVA och UVB
   Håndteringsfargede
   Ja
   For å kunne bestille linser trenger du først å gjøre en synsundersøkelse hos en valgfri optiker. Optikeren skriver deretter ut en linseseddel som du kan begjære å få for å kunne kjøpe linser.

   Slik kan du etterspørre en linseseddel.

   Ring, send mail eller besøk optikeren. Det er vanlig at linseseddelen sendes per post eller leveres ut i butikken.
   Hei!
   Jeg kunne trenge min linseseddel, send den gjerne til:
   *Ditt navn
   *Din adresse
   Vanskeligere enn det er det ikke! Husk å besøke din optiker minst en gang i året for å sjekke om dine linsestyrker fortsatt stemmer.

   To måter å bestille på

   Svart knapp: Fyll i opplysningene fra din linseseddel manuelt. Denne får enten fra din optiker eller så står opplysningene på linseesken (dersom du har en slik fra tidligere).
   Grön knapp: ta et bilde eller last opp et bilde av strekkoden fra en gammel linseeske. Da lastes dine styrker og din linsetype opp automatisk og du trenger ikke å fylle ut noe selv.
   Følg instruksjonene og gå til kassen og betal. Linsene sendes i løpet av 24 timer dersom ikke annet er angitt.

   Slik starter du et linseabonnement

   1. Legg de produktene i kassen som di vil ha tilsendt hjem automatisk.
   2. Gå til kassen og velg å skape et abonnement av din ordre. Velg hvor ofte de skal leveres.
   3. Da er det klart! Nå kan du lene deg tilbake så fikser vi resten.
   • Alltid 10% rabatt og prisgaranti
   • Ingen bindingstid - enkel håndtering gjennom Mine Sider
   • Fri frakt
   Les mer her