Gå til kassen
   1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
   728 kr 910 kr
   20%

   1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

   Toriske linser

   728 kr 910 kr
   20%

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har gått ut av produksjon i flere styrker. Hvis du ikke finner den i dine styrker, ber vi deg om å kontakte din optiker, så kan de hjelpe deg videre.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM fra den amerikanske linseprodusenten Johnson & Johnson er toriske linser som lar deg med astigmatism se skarpt på alle avstander igjen. Med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM får du endagslinser som er behagelig fra tidlig morgen til sen kveld. Det blir ikke mer bekvemt enn med 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM.

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er i grunn en oppdatert versjon av den populære 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM. Men 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM har først og fremst flere fuktgivende egenskaper enn sin forløper. Når det kommer til toriske linser er det svært viktig at de sitter stabilt på øyet. 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er spesielt designet for å sitte stødig og følge dine øynes bevegelser, noe som minsker risken for uskarphet. Med sin avanserte beskyttelse mot solens skadlige UVA- og UVB-stråler er det her linser som helt klart er best på markedet. 

   1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM er utstyrt med en tekonologi kalt Lacreon, som teknologi som binder et fuktighetsgivende middel i linsen, som gjør dem bekveme og fuktige mot slutten av dagen når øyne er trøtte. Med sin fuktgivende egenskap er 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM et utmerket valg for deg som er allergisk.  Det tynne materialet hindrer nemlig at det legges belegg på linsene. For å gjøre dem så brukervennlige som mulig er 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM fargetonet, linsen har en lysblå farge samt inn- og utmarkering. Pass på å kjøpe dine 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM her på LensWay og få markedes beste service på kjøpet. 

   Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

   Spesifikasjon

   Produsent
   Johnson & Johnson
   Type
   Torisk endagslinse
   packed@prodPagePop
   30/90
   Styrkeomfang
   -9.00 til +4.00
   Basiskurve
   8.5
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
   Akse
   10, 20, 60-120, 160-180
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Etafilcon A
   Væskeinnhold
   58%
   Inn- og utmerking
   Ja
   UV-beskyttelse
   Ja, UVA och UVB
   Håndteringsfargede
   Ja