Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Wayfarer Ice Pops Strawberry RB2140-6056/32

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Wayfarer Ice Pops Strawberry RB2140-6056/32 thumbnail
 • Wayfarer Ice Pops Strawberry RB2140-6056/32 thumbnail
 • Wayfarer Ice Pops Strawberry RB2140-6056/32 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1680 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
50 mm
Linsehøyde:
40 mm
Nesebro:
22 mm
Stanglengde:
155 mm
Farge
Violet
Farge på glass:
Grey Gradient
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB2140 Wayfarer er trolig verdens mest kjente solbrille.

RB2140 Wayfarer fra den stilskapende brilleprodusenten Ray-Ban er klassikeren av klassikerne. Med sin distinkte front og elegant stenger er RB2140 Wayfarer definisjonen på en vakker og tidløs formgiving. Det er den banebrytende designen sammen med historien som har gjort RB2140 Wayfarer til et symbol på ungdom, stil og kreativitet.

Året var 1952 da RB2140 Wayfarer så dagens lys. Og det tok ikke lang tid før solbrillene ble sett på flere av Hollywoods største kjendiser. RB2140 Wayfarer var ikke bare en nyhet designmessig, plastmaterialet som solbrillen er laget av var også noe nytt på markedet som så lenge hadde vært dominert av metalbriller. Med RB2141 Wayfarer lyktes Ray-Ban å skape en solbrille som har hatt en global tilhengerskare i over 60 år. I bunn og grunn handler det om et tidløst håndverk, RB214 Wayfarer er like behagelige å ha på som den er vakker å se på.

Ray-Ban Ice Pops i herlige karamell farger er en sommervariant av de ikoniske Wayfarer-solbrillene. De transparante nyansene av mynte, blåbær og jordbær gir denne klassikeren en moderne og ungdommelig vri. Disse lekre solbrillene gir vann i munnen og er skapt for behagelige badedager og sommer turer.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.