Gå til kassen
Norr
  • Viktor-210-1-11 thumbnail
  • Viktor-210-1-11 thumbnail
  • Viktor-210-1-11 thumbnail

Viktor-210-1-11

Norr

495 kr Rek. pris:495 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
50 mm
Linsehøyde:
37 mm
Nesebro:
22 mm
Stanglengde:
146 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Green
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mer om produktene

Viktor fra det nordiske brillemerket Norr er en klassisk Wayfarer-modell som passer til alle anledninger. Alle solbriller fra Norr er polariserende for å beskytte øynene dine best mulig.

Solbriller fra Norr er for deg som elsker nordisk stil. Solbrillene deres er nemlig laget med nordisk tankegang, både når det gjelder stil og design, og når det gjelder materialvalg.

Denne utgaven av Viktor kommer i en svart utførelse med grønntonede glass.

Norrs solbriller er laget etter nordisk tradisjon når det gjelder farge, form og materiale. Uansett om du er kongen av skibakken, slikker sol på stranden eller går rundt i byen, finnes det briller for deg. Alle Norrs solbriller leveres med polariserende glass som gir ekstra beskyttelse mot solens reflekser blant annet på asfalt og vann. Norr er derfor et utmerket valg for mennesker med en aktiv livsstil. Norr er «reframe your moment» – stopp opp og nyt øyeblikket med nordisk stil.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler