Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Therese-213-1-63

Norr

15%
Norr
Norr
  • Therese-213-1-63 thumbnail
  • Therese-213-1-63 thumbnail
  • Therese-213-1-63 thumbnail

495 kr421 kr Rek. pris:495 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
141 mm
Linsebredde:
51 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
142 mm
Materiale:
Plast
Farge
Matte Brown
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mer om produktene

Therese fra det nordiske brillemerket Norr er et par elegant runde solbriller som passer fint både på stranden og i skibakken. Alle solbriller fra Norr er polariserende for å beskytte øynene dine best mulig.

Solbriller fra Norr er for deg som elsker nordisk stil. Solbrillene deres er nemlig laget med nordisk tankegang, både når det gjelder stil og design, og når det gjelder materialvalg.

Denne utgaven av Therese kommer i en gjennomsiktig brun utførelse med brune glass.

Norrs solbriller er laget etter nordisk tradisjon når det gjelder farge, form og materiale. Uansett om du er kongen av skibakken, slikker sol på stranden eller går rundt i byen, finnes det briller for deg. Alle Norrs solbriller leveres med polariserende glass som gir ekstra beskyttelse mot solens reflekser blant annet på asfalt og vann. Norr er derfor et utmerket valg for mennesker med en aktiv livsstil. Norr er «reframe your moment» – stopp opp og nyt øyeblikket med nordisk stil.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image