Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

TheraPearl

Øyemaske - Bausch & Lomb

Therapearl Mask

109 kr

Spesifikasjon

Produsent
Bausch & Lomb
Linsetype
Øyemaske

Mer om produktene

TheraPearl er en øyemaske fra Bausch & Lomb som gir deg lindrende kjølende- eller varmende behandlinger.

Med TheraPearl har Bausch & Lomb taget frem et produkt som hjælper mange mennesker at slippe for tørre og hævede øjne. TheraPearl er en øjenmaske som på en behagelig måde former sig efter dit ansigt og giver dig lindring og komfort. At anvende TheraPearl er utrolig enkelt. Vil du have en kølebehandling så ligger du den bare i fryseren i 2 timer. Hvis du i stedet vil have en varmebehandling så varmer du den hurtigt i mikroovnen. TheraPearl er desuden utrolig effektiv mod hovedpine. Efter en lang arbejdsdag kan TheraPearl tilbyde hurtig lindring. TheraPearl rekommanderes derfor også til alle som har problemer med migræne eller allergier

Sådan anvender du TheraPearl:

Kølebehandling – Frys øjenmasken i mindst 2 timer inden anvendelse.

Varmebehandling – Varm øjenmasken i mikroovnen indtil den har nået en varm og behagelig temperatur. Husk at altid kontrollere at den ikke er for varm inden brug.

Forslået tid i mikroovnen for en pakke TheraPearl: 700 Watt mikroovn: 15 sekunder 1000 Watt mikroovn: 12 sekunder 1250 Watt mikroovn: 10 sekunder Rengøring – Vask den forsigtigt med mild sæbe. Vær opmærksom på TheraPearl ikke skal anvendes mere end 20 minutter af gangen.

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.