Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Systane ULTRA

  Komfortdråper - Alcon

  Systane ULTRA
  • Systane ULTRA thumbnail

  129 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Alcon
  Linsetype
  Komfortdråper
  10 ml/flaske
  POLYQUAD® 0,001 %
  Innhold
  Polyetylenglykol 400, propylenglykol, hydroxipropylguar, sorbitol, aminometylpropanol, borsyre, kaliumklorid, natriumklorid og POLYQUAD® (polidroniumklorid) 0,00 konserveringsmiddel.
  6 måneder

  Mer om produktene

  Systane ULTRA er en videreutvikling av produktet Systane Original som gir dine øyne en rask og langvarig avlastning.

  Den nye Systane Ultra er smørende øyedråper for trøtte og tørre øyne, øyne som midlertidig svir eller kjennes irriterte. Produktet inneholder en kombinasjon av stoffer som sammen med de geledannende naturlige sukkerartene HP-Guar og sorbitol, blander seg med øyets tårefilm. Systane Ultra skaper dermed en beskyttende hinne på utsiden av hornhinnen som umiddelbart lindrer problemene og gir maksimal komfort. Systane ® ULTRA er produsert av Alcon, verdens største selskap innenfor øyehelse.

  Ved trøtte og tørre øyne.

  Tåresubstitutt også for deg med alvorlige tørrhetsproblemer.

  Smørende, fuktende øyedråper som tilpasser seg til øynenes tørrhetsgrad. For daglig bruk. Åpnet flaske er holdbar i 6 måneder.

  Kan brukes sammen med kontaktlinser.

  En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

  Kommenter og vurder Systane ULTRA

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (0 vurdering)