Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Systane Hydration

  Øyedråper - Alcon

  Systane Hydration
  • Systane Hydration thumbnail

  159 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Alcon
  Linsetype
  Øyedråper
  10 ml
  POLYQUAD* (polidronium klorid) 0.001%
  Innhold
  Natriumhyaluronat, Polyetylen Glykol 400, Propylenglykol, Hydroxypropyl Guar, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Borsyre, Natrium Borat, Dinatrium EDTA, Natriumsitrat, Kaliumklorid, Natriumklorid, POLYQUAD* (polidronium klorid) 0.001%
  Åpnet beholder har en holdbarhet på opptil tre måneder

  Mer om produktene

  Systane Hydration er redningen for deg som ofte opplever tørre øyne og søker langvarig lindring.

  For folk som bruker kontaktlinser er det ikke alltid den naturlige gjenfuktingen strekker til, da kan øyedråpene Systane® Hydration gi deg som opplever tørre øyne langvarig lindring. Du trenger ikke ta ut linsene ved applisering, bare drypp på øynene for en rask gjenfukting og frisk følelse.

  Øyedråpene kombinerer HP Guar® og hyaluronat i en unik dobbeltvirkende formel som gir øynene en rask og behagelig gjenfukting.

  Systane® er et av de mest anbefalte varemerkene blant øyeleger og apotekpersonale i Norden*. Produsenten Alcon er verdensledende innen øyehelse og produserer innovative produkter av høy kvalitet.

  Dosering og bruk:

  Drypp 1-2 dråper per øye ved behov og blunk. Benyttes ved behov under hele dagen. Åpnet beholder har en holdbarhet på opptil tre måneder.

  Kommenter og vurder Systane Hydration

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (0 vurdering)