Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Solo Care Soft

Linsevæsker - Alcon

Solo Care Soft
  • Solo Care Soft thumbnail

69 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Spesifikasjon

Produsent
Alcon
Linsetype
Linsevæsker
360 ml
Ja
Innhold
En isoton- og vannbasert løsning med polyheksanid 0,0001 % som aktivt stoff og konserveringsmiddel, natriumklorid, poloksamer 407, dinatriumhydrogenfosfat, dinatriumedelat og natriumhydrogenfosfat. Inneholder ikke klorheksidin eller tiomersal.
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mer om produktene

Solo-Care Aqua Soft er en væske for rengjøring, håndtering, desinfeksjon og oppbevaring av myke kontaktlinser. Den fjerner proteinbelegg og forhindrer at linsene tørker ut. Et isolerende linseetui som forhindrer bakterievekst, følger med hver flaske.

Du gnikker linsen med væsken i 10 sekunder, skyller av væsken i ytterligere 10 sekunder og lar så linsen ligge i et væskefylt etui i 5 minutter. En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.