Velkommen tilbake! !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  RB2140-954 Wayfarer

  Ray-Ban RB2140-954 Wayfarer
  vertual mirror big image frame mask

  995 kr

  Mål & Spesifikasjoner

  Bredde:
  142
  Linsebredde:
  50
  Linsehøyde:
  40
  Nesebro:
  22
  Stanglengde:
  150
  Farge
  Light Tortoise
  Glasses Measurements

  Mer om produktene

  RB2140 Wayfarer er trolig verdens mest kjente solbrille.

  RB2140 Wayfarer fra den stilskapende brilleprodusenten Ray-Ban er klassikeren av klassikerne. Med sin distinkte front og elegant stenger er RB2140 Wayfarer definisjonen på en vakker og tidløs formgiving. Det er den banebrytende designen sammen med historien som har gjort RB2140 Wayfarer til et symbol på ungdom, stil og kreativitet.

  Året var 1952 da RB2140 Wayfarer så dagens lys. Og det tok ikke lang tid før solbrillene ble sett på flere av Hollywoods største kjendiser. RB2140 Wayfarer var ikke bare en nyhet designmessig, plastmaterialet som solbrillen er laget av var også noe nytt på markedet som så lenge hadde vært dominert av metalbriller. Med RB2141 Wayfarer lyktes Ray-Ban å skape en solbrille som har hatt en global tilhengerskare i over 60 år. I bunn og grunn handler det om et tidløst håndverk, RB214 Wayfarer er like behagelige å ha på som den er vakker å se på.

  RB2140 Wayfarer er utrustet med glass som beskytter øynene dine mot solens farlige UV-stråler. Og glassene er lekker mørktonede. Ray-Bans klassiske loge er stilrent plassert på utsiden av stengene. Pass på å kjøpe dine RB2140 Wayfarer her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

  Denne utgaven kommer i en pen brunspettet farge og krystallgrønne glass. Ray-Bans klassiske logo er naturligvis stilrent plassert på utsiden av stengene og på det høyre glasset.

  Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

  Passform

  Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
  Glasses fit image

  Kommenter og vurder RB2140-954 Wayfarer

  Kundevurdering

  (0 vurdering)