KUNDESERVICE
Trygg E-handel
Ray-Ban RB2140-954 Wayfarer
 
Virtual Mirror

Mål & Spesifikasjoner

 • Bredde: 142 
 • Linsebredde: 50 
 • Linsehøyde: 40 
 • Nesebro: 22 
 • Stanglengde: 150 
 • Farge på glass: B-15XLT Brown 
 • FargeLight Tortoise
Innfatningens mål Nesebro Stanglengde Bredde Linsebredde Linsehøyde

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Les mer om hvordan du velger riktig innfaning på vår blogg.

RB2140-954 Wayfarer - Solbriller fra Ray-BanRB2140-954 Wayfarer

995 kr796 kr

 

RB2140 Wayfarer er trolig verdens mest kjente solbrille.

RB2140 Wayfarer fra den stilskapende brilleprodusenten Ray-Ban er klassikeren av klassikerne. Med sin distinkte front og elegant stenger er RB2140 Wayfarer definisjonen på en vakker og tidløs formgiving. Det er den banebrytende designen sammen med historien som har gjort RB2140 Wayfarer til et symbol på ungdom, stil og kreativitet.

Året var 1952 da RB2140 Wayfarer så dagens lys. Og det tok ikke lang tid før solbrillene ble sett på flere av Hollywoods største kjendiser. RB2140 Wayfarer var ikke bare en nyhet designmessig, plastmaterialet som solbrillen er laget av var også noe nytt på markedet som så lenge hadde vært dominert av metalbriller. Med RB2141 Wayfarer lyktes Ray-Ban å skape en solbrille som har hatt en global tilhengerskare i over 60 år. I bunn og grunn handler det om et tidløst håndverk, RB214 Wayfarer er like behagelige å ha på som den er vakker å se på.

RB2140 Wayfarer er utrustet med glass som beskytter øynene dine mot solens farlige UV-stråler. Og glassene er lekker mørktonede. Ray-Bans klassiske loge er stilrent plassert på utsiden av stengene. Pass på å kjøpe dine RB2140 Wayfarer her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

Denne utgaven kommer i en pen brunspettet farge og krystallgrønne glass. Ray-Bans klassiske logo er naturligvis stilrent plassert på utsiden av stengene og på det høyre glasset.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Vis mer Vis mindre

Kundevurdering 0.0

Kundevurdering

Kommenter og vurder RB2140-954 Wayfarer

Tilbake

Vurder (1-5)

Vurder (1-5)

Skriv en kommentar (valgfritt):

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Lagre

Et trygt kjøp! Hos oss får du alltid...

Legg til dine egne bilder og prøv innfatninger i vårt virtuelle prøverom

Last opp et bilde
uploaded image
canvas

Beskjær bildet slik at hele ansiktet synes

Ferdig
align

På bildet skal du kikke rett inn i kameraet

Ta et bilde med webbkamera
cam Ta bilde

Er du fornøyd med bildet?

Klikk her for å aktivere kamera
preview

Er du fornøyd med beskjæringen?

Last opp et bilde
provide
magnifier
Pupillavstand: mm
Hentet fra din brilleseddel

  Marker pupillene på bildet ved å klikke på de med musen

  Oppgi din pupillavstand (i millimeter)
  Hva er pupillavstand?

  Pupillavstanden er avstanden mellom dine pupiller og måles i millimeter. På en brilleseddel står den ofte oppgitt som PD.

  Dersom du ikke har din brilleseddel tilgjengelig og likevel vil prøve briller kan du oppgi 64 som pupillavstand. 64 passer for de fleste voksne mennesker.

  Lukk