KUNDESERVICE
Trygg E-handel
Dolce & Gabbana DD3065-501 87
 
Virtual Mirror

Mål & Spesifikasjoner

 • Bredde: 140 
 • Linsebredde: 60 
 • Linsehøyde: 48 
 • Nesebro: 12 
 • Stanglengde: 140 
 • Farge på glass: Gray 
 • FargeBlack, Gold
Innfatningens mål Nesebro Stanglengde Bredde Linsebredde Linsehøyde

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Les mer om hvordan du velger riktig innfaning på vår blogg.

Dolce & GabbanaDD3065-501 87

1195 kr

 
  Legg i handlevogn
Midlertidig utsolgt

Trendy pilotinspirert modell med front i mørkeblå acetat og stenger i sølvfarget metall. En hvit linje løper elegant rundt kantene på innfatningens front og stangtupp og skiller den blå utsiden fra den røde innsiden. Den ovale formen gir sammen med fargekombinasjonen en innfatning som utstråler ambisjon og handlekraft. Stangtuppene knyttes stilig an mot fronten og er i acetat og farget på samme måte som fronten. D&Gs logo er plassert både på stangtuppene inni og på innfatningens utside der stangen møter fronten. Dette er et par solbriller å møte sommersolen i.

D&Gs solbriller er forbundet med mote, individualitet og livlighet. Innfatningene kjennetegnes av en innovativ utstråling med den høye kvaliteten og elegansen som gjorde varemerket verdensberømt.

D&Gs solbriller er forbundet med mote, individualitet og livlighet. Innfatningene kjennetegnes av en innovativ utstråling med den høye kvaliteten og elegansen som gjorde varemerket verdensberømt.

Vis mer Vis mindre

Kundevurdering 0.0

Kundevurdering

Kommenter og vurder DD3065-501 87

Tilbake

Vurder (1-5)

Vurder (1-5)

Skriv en kommentar (valgfritt):

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Lagre

Et trygt kjøp! Hos oss får du alltid...

Legg til dine egne bilder og prøv innfatninger i vårt virtuelle prøverom

Last opp et bilde
uploaded image
canvas

Beskjær bildet slik at hele ansiktet synes

Ferdig
align

På bildet skal du kikke rett inn i kameraet

Ta et bilde med webbkamera
cam Ta bilde

Er du fornøyd med bildet?

Klikk her for å aktivere kamera
preview

Er du fornøyd med beskjæringen?

Last opp et bilde
provide
magnifier
Pupillavstand: mm
Hentet fra din brilleseddel

  Marker pupillene på bildet ved å klikke på de med musen

  Oppgi din pupillavstand (i millimeter)
  Hva er pupillavstand?

  Pupillavstanden er avstanden mellom dine pupiller og måles i millimeter. På en brilleseddel står den ofte oppgitt som PD.

  Dersom du ikke har din brilleseddel tilgjengelig og likevel vil prøve briller kan du oppgi 64 som pupillavstand. 64 passer for de fleste voksne mennesker.

  Lukk