Gå til kassen
  Crazy Days! 25% på alt
  25%
  Sensitive Eyes

  Sensitive Eyes

  Linsevæske 355 - Bausch & Lomb

  59 kr44 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Bausch & Lomb
  Type
  Linsevæske
  Box sizes
  240ml, 355ml
  Preservative
  DYMED
  Innhold
  En steril, isotonisk, bufrert oppløsning, som inneholder borsyre, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid og disodium edetate. Konservert med 0,00003% DYMED (polyamonopropyl biguanid).
  Holdbarhetstid (åpnet beholder)
  6 måneder
  Etui medfølger
  Nej

  Mer om produktene

  Sensitive Eyes Saline er en saltløsning fra Bausch & Lomb som skylder dine linser før innsetting.

  Sensitive Eyes Saline saltløsning fra amerikanske Bausch & Lomb er et naturlig tilbehør for deg som bruker peroxide-væske. Denne rimelige saltløsningen er altså tiltenkt for skylding av myke kontaktlinser. Sensitive Eyes saltløsning er nemlig steril, isotonisk bufret, løsning som er konservert med det unike konserveringsemnet DYMED. Noe som resulterer i en mild saltløsning som er PH-balansert for følsomme øyne. Med sin lave pris er Sensitive Eyes Saline saltløsning et veldig bra alternativ for deg som bruker peroxide-væske som linsevæske. Sensitive Eyes Saline saltløsning inneholder også kalium som er et naturlig emne for øyet.

  Merk at Sensitive Eyes Saline saltløsning kun er for skylding av kontaktlinser, ikke for lagring eller desinfeksjon.Håndtering:

  Vask og skyll hendene før du håndterer dine linser. Flasken skal alltid være godt lukket når den ikke er i bruk. Åpnet flaske skal brukes innen 6 måneder, deretter skal gjenværende væske kastes. For å unngå at smuss kommer i kontakt med væsken bør du ikke røre flaskens munning med fingrer eller andre gjenstander.

  Produktomtaler