Gå til kassen
19%
Sensitive Eyes

Sensitive Eyes

Linsevæske 240 ml - Bausch & Lomb

42 kr34 kr

Spesifikasjon

Produsent
Bausch & Lomb
Linsetype
Linsevæske
240ml, 355ml
DYMED
Innhold
En steril, isotonisk, bufrert oppløsning, som inneholder borsyre, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid og disodium edetate. Konservert med 0,00003% DYMED (polyamonopropyl biguanid).
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
6 måneder
Etui medfølger
Nej

Mer om produktene

Sensitive Eyes Saline er en saltløsning fra Bausch & Lomb som skylder dine linser før innsetting.

Sensitive Eyes Saline saltløsning fra amerikanske Bausch & Lomb er et naturlig tilbehør for deg som bruker peroxide-væske. Denne rimelige saltløsningen er altså tiltenkt for skylding av myke kontaktlinser. Sensitive Eyes saltløsning er nemlig steril, isotonisk bufret, løsning som er konservert med det unike konserveringsemnet DYMED. Noe som resulterer i en mild saltløsning som er PH-balansert for følsomme øyne. Med sin lave pris er Sensitive Eyes Saline saltløsning et veldig bra alternativ for deg som bruker peroxide-væske som linsevæske. Sensitive Eyes Saline saltløsning inneholder også kalium som er et naturlig emne for øyet.

Merk at Sensitive Eyes Saline saltløsning kun er for skylding av kontaktlinser, ikke for lagring eller desinfeksjon.Håndtering:

Vask og skyll hendene før du håndterer dine linser. Flasken skal alltid være godt lukket når den ikke er i bruk. Åpnet flaske skal brukes innen 6 måneder, deretter skal gjenværende væske kastes. For å unngå at smuss kommer i kontakt med væsken bør du ikke røre flaskens munning med fingrer eller andre gjenstander.

Produktomtaler