Gå til kassen
   Sensitive Eyes
   42 kr34 kr
   19%
   Sensitive Eyes
   • Sensitive Eyes thumbnail
   • Sensitive Eyes thumbnail

   Sensitive Eyes

   Linsevæske 240 ml - Bausch & Lomb

   42 kr34 kr

   Spesifikasjon

   Produsent
   Bausch & Lomb
   Type
   Linsevæske
   packed@prodPagePop
   240ml, 355ml
   preservative@prodPagePop
   DYMED
   Innhold
   En steril, isotonisk, bufrert oppløsning, som inneholder borsyre, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid og disodium edetate. Konservert med 0,00003% DYMED (polyamonopropyl biguanid).
   Holdbarhetstid (åpnet beholder)
   6 måneder
   Etui medfølger
   Nej

   Mer om produktene

   Sensitive Eyes Saline er en saltløsning fra Bausch & Lomb som skylder dine linser før innsetting.

   Sensitive Eyes Saline saltløsning fra amerikanske Bausch & Lomb er et naturlig tilbehør for deg som bruker peroxide-væske. Denne rimelige saltløsningen er altså tiltenkt for skylding av myke kontaktlinser. Sensitive Eyes saltløsning er nemlig steril, isotonisk bufret, løsning som er konservert med det unike konserveringsemnet DYMED. Noe som resulterer i en mild saltløsning som er PH-balansert for følsomme øyne. Med sin lave pris er Sensitive Eyes Saline saltløsning et veldig bra alternativ for deg som bruker peroxide-væske som linsevæske. Sensitive Eyes Saline saltløsning inneholder også kalium som er et naturlig emne for øyet.

   Merk at Sensitive Eyes Saline saltløsning kun er for skylding av kontaktlinser, ikke for lagring eller desinfeksjon.Håndtering:

   Vask og skyll hendene før du håndterer dine linser. Flasken skal alltid være godt lukket når den ikke er i bruk. Åpnet flaske skal brukes innen 6 måneder, deretter skal gjenværende væske kastes. For å unngå at smuss kommer i kontakt med væsken bør du ikke røre flaskens munning med fingrer eller andre gjenstander.

   Produktomtaler