Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Le Specs

  Runaways Matte grey

  Le Specs Runaways Matte grey
  vertual mirror big image frame mask
  Le Specs
  • Runaways Matte grey thumbnail
  • Runaways Matte grey thumbnail
  • Runaways Matte grey thumbnail

  Vårt pris:495 kr396 kr Rek. pris:549 kr

  Mål & Spesifikasjoner

  Bredde:
  142 mm
  Linsebredde:
  49 mm
  Linsehøyde:
  44 mm
  Nesebro:
  22 mm
  Stanglengde:
  150 mm
  Materiale:
  Plast
  Farge
  Coconut
  Farge på glass:
  Warm Smoke Grad
  Glasses Measurements

  Mer om produktene

  Le Specs Runaways er med sin frekke og overdimensjonerte design en av Le Specs mest lekfulle solbriller.

  Le Specs Runaways er nok et bevis på hvor bra det australske motefirmaet Le Specs er på å lage vakre og moteriktige solbriller. Med sin flotte design er Le Specs Runaways er bra alternativ for den som liker å være festens midtpunkt. Den lekre overdimensjonerte formen får Le Specs Runaways til å stikke seg ut i mengden. Le Specs er motefirmaet vi forbinder med nyskapende design og innovative solbriller. Le Specs Runaways er et utmerket eksempel på akkurat dette.

  Med Runaways har Le Specs lyktes å lage en solbrille som føles moteriktig og nytenkende. Le Specs Runaways er laget av acetat og har en særdeles robust konstruksjon. Nesebroen er bred og Le Specs Runaways sitter derfor ekstra godt på nesen. De fine stengene er utsmykket med Le Specs logo.

  Le Specs Runaways er et selvklart valg for den motebevisste som kun nøyer seg med det aller beste. Oppkalt etter det klassiske rockebandet The Runaways og naturlig nok har solbrillen en rebelsk utstråling. Le Specs Runaways får oss til å assosiere til 1960-tallets glamorøse filmstjerner. Ifølge oss oss på LensWay er Le Specs Runaways en av årets mest stilfulle solbriller.

  Det australienske merket Le Specs er kjent for sine innovative, lekne og rimelige solbriller.

  Passform

  Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
  Glasses fit image

  Kommenter og vurder Runaways Matte grey

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (0 vurdering)