Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

Round Craft RB3475Q-112/53

Ray-Ban

Ray-Ban
"“Ikonisk retro-look med håndsydde skinndetaljer”"
Ray-Ban
 • Round Craft RB3475Q-112/53 thumbnail
 • Round Craft RB3475Q-112/53 thumbnail
 • Round Craft RB3475Q-112/53 thumbnail

Vårt pris:1795 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
130 mm
Linsebredde:
50 mm
Linsehøyde:
43 mm
Nesebro:
21 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Metall
Farge
Brown Leather
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB3475Q Round Craft er en ikonisk modell fra mesterne Ray-Ban.

Ray-Ban Round Craft er utrolig flotte solbriller som får deg til å stikke ut fra mengden. De runde glassene gir deg en ikonisk retro-look som forsterkes av de håndsydde skinndetaljene rundt glassene og på brillestangstippene. Vi stikker frem nesen og hevder at det er vanskelig å finne en mer trendy look i 2018 enn hva disse solbrillene tilbyr.

Mer trendy enn noensinne.

Round Craft har en tidløs stil som ble gjort berømt først og fremst på 1960-tallet av flere legendariske musikere og personligheter. I dag er den runde looken mer trendy og moteriktig en noensinne. Med sine unike detaljer og elegante håndverk er Round Craft et eksplosivt tilskudd til Ray-Bans familie av ikoniske modeller. Den tynne brillen og de runde glassene er spesielt flatterende på små og mellomstore ansikter.

RB3475Q Round Craft har en gullfarget innfatning med brune skinndetaljer og glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image