ReNu Flight Pack

ReNu Flight Pack

Linsevæsker 1 st - Bausch & Lomb

64 kr

Spesifikasjon

Produsent
Bausch & Lomb
Linsetype
Linsevæsker
ReNu Flight Pack inneholder 2 stk. 60 ml flasker, 2 etuier og 1 stk. gjenlukkbar pose
DymedTM
Innhold
Poloksamin 1 % (ikke-ionisk overflaterensende stoff), natriumborat, borsyre (pH-balansert), natriumklorid (saltbalansert), polyaminopropyl-biguanid, DymedTM 0,00005 % (desinfiserende og konserverende stoff) EDTA 1,0 mg (løser opp kalsiumbelegg)
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mer om produktene

ReNu Flight Pack er en linsevæskepakke laget for bruk ombord på et flyfartøy. ReNu Flight Pack er særlig tilpasset det internasjonale regelverket og er også tillatt å ta med ombord på et flyfartøy.

En åpen forpakning må brukes opp innen 3 måneder. Deretter må all væske til overs kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.