Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  ReNu Flight Pack

  Linsevæsker - Bausch & Lomb

  ReNu Flight Pack
  • ReNu Flight Pack thumbnail

  59 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Bausch & Lomb
  Linsetype
  Linsevæsker
  ReNu Flight Pack inneholder 2 stk. 60 ml flasker, 2 etuier og 1 stk. gjenlukkbar pose
  DymedTM
  Innhold
  Poloksamin 1 % (ikke-ionisk overflaterensende stoff), natriumborat, borsyre (pH-balansert), natriumklorid (saltbalansert), polyaminopropyl-biguanid, DymedTM 0,00005 % (desinfiserende og konserverende stoff) EDTA 1,0 mg (løser opp kalsiumbelegg)
  3 måneder
  Etui medfølger
  Ja

  Mer om produktene

  ReNu Flight Pack er en linsevæskepakke laget for bruk ombord på et flyfartøy. ReNu Flight Pack er særlig tilpasset det internasjonale regelverket og er også tillatt å ta med ombord på et flyfartøy.

  En åpen forpakning må brukes opp innen 3 måneder. Deretter må all væske til overs kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Kommenter og vurder ReNu Flight Pack

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (0 vurdering)