Ray-Ban
  • RB4258-710/73 thumbnail
  • RB4258-710/73 thumbnail
  • RB4258-710/73 thumbnail

RB4258-710/73

Ray-Ban

1195 kr Rek. pris:1410 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
50 mm
Linsehøyde:
40 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Havana
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4258 er solbriller fra Ray-Ban som tåler tøffe tak.

Den stilrene RB4258 fra Ray-Ban er en vinner i alle sammenhenger. Laget i moderne materialer som tåler alt byen eller landet utsetter de for. Brillen er av lav vekt og veldig holdbar. RB4258 er helt enkelt optimalisert for å bæres hele dagen. Så om du er på jakt etter solbriller som kombinerer trendy design med komfort av høyeste klasse så har du funnet riktig briller. Naturligvis så er glassene fra Ray-Ban også av høyeste kvalitet. De gir deg et 100% UV-beskyttelse mot solens skadelige stråler. På brillestangen sitter Ray-Bans ikoniske logo som en garanti for at alt med RB4258 er av høyeste klasse.

Denne versjonen av RB4253 er brunmelert med brune glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.