Ray-Ban
  • RB4243-865/13 thumbnail
  • RB4243-865/13 thumbnail
  • RB4243-865/13 thumbnail

RB4243-865/13

Ray-Ban

1295 kr Rek. pris:1310 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
135 mm
Linsebredde:
49 mm
Linsehøyde:
41 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Havana Rubber
Farge på glass:
Brown Gradient
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4243 fra Ray-Ban ungdommelig briller som utstråler massevis av stil

Fra Ray-Ban kommer den elegante modellen RB4243. Her snakker vi solbriller som kommer til å dominere uteserveringene og strendene i år. Men sin runde innfatning og tynne metallstenger er dette en design som er like behagelig å ha på seg som den er flott å se på.

Ray-Bans heteste nykomling.

Hvordan får man et ikonisk design til å kjennes evig ungt? Ray-Ban gjør det gjennom å la kidsa få en egen moderne tolkning av et ikonisk design. RB4243 er inspirert av den ikoniske runde formen, med en front laget av nylon og tynne metallstenger. Glassene gir naturligvis beskyttelse av absolutt høyeste standard, samtidig som de gir deg en veldig trendy look.

Denne utgaven av RB4243 er lakkert brun med bruntonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.