Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

RB4242-710/73

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • RB4242-710/73 thumbnail
 • RB4242-710/73 thumbnail
 • RB4242-710/73 thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1740 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
135 mm
Linsebredde:
49 mm
Linsehøyde:
47 mm
Nesebro:
21 mm
Stanglengde:
140 mm
Materiale:
Plast
Farge
Havana
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4242 fra den trendsettende brilleprodusenten Ray-Ban er et par solbriller med en rund design som gjør dem til et stilikon. Alltid pålitelige Ray-Ban vet hvordan man lager solbriller som kombinerer design med funksjon, og RB4242 er intet unntak.

De plastbelagte titanstengene sikrer en robust passform, som betyr at både komforten og stilen blir maksimal. RB4242 har dessuten de patenterte Light-Ray-hengslene uten skruer, noe som gjør innfatningen høyfunksjonell og vedlikeholdsfri.

RB4242 er selvsagt også utstyrt med glass som beskytter øynene dine mot solens farlige UV-stråling. Kjøp RB4242 her hos LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

Denne utgaven av RB4242 kommer i en brunmelert utførelse med klassisk bruntonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.