Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB4187-622/8G

Ray-Ban

Ray-Ban
"Ettersom det er en unisex-variant, passer den like godt til menn som til kvinner."
Ray-Ban
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail

1095 kr Rek. pris:1180 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
138 mm
Linsebredde:
54 mm
Linsehøyde:
42 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
Materiale:
Plast
Farge
Black Rubber
Farge på glass:
Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Solbrillene RB4187 622/8G Chris fra Ray-Ban er en spennende nykommer i den populære kolleksjonen Highstreet. Ettersom det er en unisex-variant, passer den like godt til menn som til kvinner. Med sin litt tykkere front i nylon skiller disse svarte solbrillene seg ut på kledelig måte, samtidig som stengene har en lekkert avsmalende design. Og som alltid finner du en smal, snirklete Ray-Ban-logo øverst i hjørnet på høyre glass. En litt mindre hvit logo hvisker Ray-Ban på siden av stangen. Den nøkkelhullsformede nesebroen setter tonen for RB4187 622/8G Chris og gir innfatningen sin spesielle karakter, som sammen med de diskré grå glassene danner et par virkelig stilrene solbriller.Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image