Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

Aviator Liteforce RB4180-6016/71

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail
 • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail
 • Aviator Liteforce RB4180-6016/71 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1500 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
58 mm
Linsehøyde:
48 mm
Nesebro:
17 mm
Stanglengde:
135 mm
Farge
Green
Farge på glass:
Poly Green
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4180 Liteforce Aviatorer med sitt høyteknologiske material en elegant nytolkning av Ray-Bans mest klassiske solbrille.

RB4180 RB4180 Liteforce Aviator fra den legendariske brilleprodusenten Ray-Ban er solbriller som kombinerer den siste teknologien med en klassisk design. Fra starten av er RB4180 Liteforce Aviator en ny utgave av den ikoniske Ray-Ban modellen Aviator, laget av et nytt biodynamisk materiale som vanligvis brukes innen flyindustrien og kirurgien.

Det innovative materialet gjør at RB4180 Liteforce Aviator er veldig lett i vekt. Men la ikke den lette vekten lure deg, RB4180 Liteforce Aviator er en meget mostandskraftig solbrille. Pilotbriller er en type av solbriller som ser bra ut på de fleste ansiktsformer, men kanskje fremfor alt ovale og firkantet ansiktsformer.

RB4180 Liteforce Aviator er også utrustet med UV-glass som beskytter øynene dine mot solens farlige strålinger. De ovale glassene er laget av Polykarbonat og har overflatebeahandling som beskytter mot smuss. Ray-Bans klassiske logo er stilrent plassert på utsiden av stengene. Pass på å kjøpe dine RB4180 Liteforce Aviator her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

Denne utgaven av RB4147 er i en militærgrønn farge med grønntonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.