Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  RB4147-60158

  Ray-Ban RB4147-60158
  vertual mirror big image frame mask
  • RB4147-60158 thumbnail
  • RB4147-60158 thumbnail
  • RB4147-60158 thumbnail

  1495 kr

  Mål & Spesifikasjoner

  Bredde:
  146 mm
  Linsebredde:
  60 mm
  Linsehøyde:
  46 mm
  Nesebro:
  15 mm
  Stanglengde:
  150 mm
  Materiale:
  Plast
  Farge
  Black
  Farge på glass:
  G-15XLT Green
  Glasses Measurements

  Mer om produktene

  RB4147 er enda en i rekken av stilrene og sofistikerte solbriller fra legendariske Ray-Ban.

  RB4147 fra den stilskapende brilleprodusenten Ray-Ban er en solbrille som bærer firmaets klassiske arv på beste mulige måte. Dette er en solbrille som kombinerer et omsorgsfullt håndverk med design av høyeste klasse. RB4147  er en typisk solbrille som forbindes med Ray-Ban.

  Ray-Ban er et firma som står bak noen av de mest klassiske solbrillene som finnes, på deres CV finner man de ikoniske solbrillene som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer. RB4147 deler mange av de samme kvalitetene som disse klassiske solbrillene, men har en helt egn identitet. RB4147 er mer moderne enn sine søsken, men har allikevel samme kraftige utstråling.

  Med sin store, ovale front og elegante stenger er RB4147 et par solbriller som passer i alle sammenhenger. Det spiller ingen rolle om du befinner deg på stranden eller i byen, med RB4147 får du en solbrille som alltid vil gi deg den rette utstrålingen. De store og elegante glassene er dessuten smigrende for de fleste ansiktsformer.

  RB4147 er selvfølgelig også utrustet med glass som beskytter øynene dine mot solens farlige UV-stråler. Og glassene er lekkert mørktonede. Ray-Bans klassiske logo er stilrent plassert på utsiden av stengene. Pass på å kjøpe dine RB4147 her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

  Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

  Passform

  Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
  Glasses fit image

  Kommenter og vurder RB4147-60158

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (0 vurdering)

  Finn alle linser her

  chooseCity@dd_eyeexams

  Kategori