Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

RB3547N-001

Ray-Ban

Ray-Ban
Ray-Ban
 • RB3547N-001 thumbnail
 • RB3547N-001 thumbnail
 • RB3547N-001 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1520 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
127 mm
Linsebredde:
48 mm
Linsehøyde:
37 mm
Nesebro:
21 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Metall
Farge
Gold
Farge på glass:
Green
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB3547N fra den trendsettende brilleprodusenten Ray-Ban er et par solbriller med en helt særegen design. Alltid pålitelige Ray-Ban vet hvordan man lager solbriller som kombinerer design med funksjon, og RB3547N er intet unntak. Den allerede ikoniske modellen har flate glass, noe som gjør det enkelt å gjenkjenne Ray-Ban-stilen.

RB3547N er selvsagt også utstyrt med glass som beskytter øynene dine mot solens farlige UV-stråling. Kjøp RB3547N her hos LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

Denne utgaven av RB3547N kommer i en gullfarget utførelse med klassisk grønntonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.