Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

RB3546-9074

Ray-Ban

Ray-Ban
"“Gatesmart og ultralett nykommer fra mesterne”"
Ray-Ban
 • RB3546-9074 thumbnail
 • RB3546-9074 thumbnail
 • RB3546-9074 thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1660 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
52 mm
Linsehøyde:
46 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Metall
Farge
Copper
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB3546 fra Ray-Ban et par solbriller som stikker ut med sin frekke stil.

Med sin ultra lette og minimalistiske design er RB3546 enda en vinner fra Ray-Ban! Du som er på jakt etter årets heteste look behøver ikke å lete lenge. Dette er en unixsexbrille som alle kommer til å stortrives i. Med sine gatesmarte stil fungerer RB3546 i alle sammenhenger. Den doble nesebroen legger til flere bøtter med pondus til en allerede feilfri design. Selvsagt er de behagelig å ha på seg også. Og glassene er av høyeste klasse.

Denne versjonen av RB3816 kommer i et kobber- og brunmelert utførelse med brune glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.