Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

RB3502-002/61

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • RB3502-002/61 thumbnail
 • RB3502-002/61 thumbnail
 • RB3502-002/61 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1780 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
61 mm
Linsehøyde:
43 mm
Nesebro:
14 mm
Stanglengde:
135 mm
Farge
Black
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB3502 er med sine klassiske former en av Ray-Bans mest stilrene og sofistikerte solbriller.

RB3502 fra den legendariske brilleprodusenten Ray-Ban er en solbrille som har en overflod av både stil og klasse. Ray-Ban er et firma som står bak noen av de mest klassiske solbrillene som finnes. Og med de ikoniske solbrillene Aviator og Wayfarer på sin CV har Ray-Ban blitt en konge på å levere kule solbriller. RB3502 er med sin stilrene design et utmerket eksempel på hvorfor Ray-Ban er ledende innen sin bransje.

Dette er en solbrille av toppkvalitet både design- og håndverksmessig. RB3502 er veldig lik den klassiske Ray-Ban Caravan, som igjen er en mindre variant av Ray-Bans stilskapende pilotbrille Ray-Ban Aviator. Med sin myke, rektangulære front er også RB3502 en solbrille som vil passe de fleste ansiktsformer.

RB3502 har en front som er laget av metall og stengene er laget av høykvalitet acetat. Dette er en perfekt balansert solbrille, den er nemlig like behagelige å ha på som å se på. De tåreformede glassene gir deg en god beskyttelse mot solens farlige UV-stråler, med G-15- glass som er anerkjente for å gi øynene en meget god beskyttelse. For oss på LensWay er RB3502 en solbrille som med sin tidløse design kjennetegner at det Ray-Ban står for.

Denne utgaven av RB3502 kommer i en klassisk sort farge med grønne glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.