Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  Round Metal RB3447-001 50

  Ray-Ban Round Metal RB3447-001 50
  vertual mirror big image frame mask
  • Round Metal RB3447-001 50 thumbnail
  • Round Metal RB3447-001 50 thumbnail
  • Round Metal RB3447-001 50 thumbnail

  1195 kr

  Gjennomsnittlig: 4.0 / 5 (1 vurdering)

  Mål & Spesifikasjoner

  Bredde:
  129 mm
  Linsebredde:
  50 mm
  Linsehøyde:
  46 mm
  Nesebro:
  21 mm
  Stanglengde:
  145 mm
  Materiale:
  Metall
  Farge
  Arista
  Farge på glass:
  G-15XLT Green
  Glasses Measurements

  Mer om produktene

  Retroinspirert unisexinnfatning fra Ray-Ban i pen oval design. Mang en legendarisk musiker har båret denne designen. Inspirasjon er først og fremst hentet fra 60-tallets store alternative bevegelse og innfatningen utstråler også individualitet og den tidens frihetstrang.

  Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

  Passform

  Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
  Glasses fit image

  Kommenter og vurder Round Metal RB3447-001 50

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (1 vurdering)

  4.0
  1

  Hei Milrab.no har disse brillene til 999kr Lensit.no har de til 1015kr Var det ikke prisgaranti på ray ban briller? :)

  Finn alle linser her

  chooseCity@dd_eyeexams

  Kategori