Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB2448N-901

Ray-Ban

Ray-Ban
"“En ny stjerne på solbrillehimmelen har blitt tent”"
Ray-Ban
  • RB2448N-901 thumbnail
  • RB2448N-901 thumbnail
  • RB2448N-901 thumbnail

1495 kr Rek. pris:1630 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
143 mm
Linsebredde:
51 mm
Linsehøyde:
40 mm
Nesebro:
21 mm
Stanglengde:
150 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Green
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Med RB2448N har Ray-Ban visselig laget en fremtidig klassiker.

Hold i hatten her kommer RB2448N! Et par solbriller som du ikke kommer kunne være foruten i år. Ray-Ban har atter igjen laget en fremtidig klassiker. Mye inspirasjon har blitt hentet fra Wayfarer, men RB2448N har en mer ungdommelig touch. Med sine mykere former, skarpere fargetoner og mer kontrastfylte valg av finish står den på egne ben. Like moderne som funksjonell. Den firkantete formen laget av lettvektig nylonfiber og de lekre metallstengene preges av et utsøkt håndverk.

Denne utgaven av RB2448N kommer i en svart utførelse med grønne glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image