Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Ray-Ban

  Ray-Ban

  Wayfarer Distressed RB2140-1185

  Ray-Ban Wayfarer Distressed RB2140-1185
  vertual mirror big image frame mask
  • Wayfarer Distressed RB2140-1185 thumbnail
  • Wayfarer Distressed RB2140-1185 thumbnail
  • Wayfarer Distressed RB2140-1185 thumbnail

  1195 kr

  Mål & Spesifikasjoner

  Bredde:
  142 mm
  Linsebredde:
  50 mm
  Linsehøyde:
  40 mm
  Nesebro:
  22 mm
  Stanglengde:
  155 mm
  Materiale:
  Plast
  Farge
  Havana Effect Aged
  Farge på glass:
  G15 Green
  Glasses Measurements

  Mer om produktene

  Wayfarer Distressed fra Ray-Ban er en lekker nytolkning av et par tidløst elegante solbriller. Dette er modellen som gir deg den der perfekte, slitne looken fra dag 1. Disse begrensede solbrillene er nemlig designet for å se fint slitne ut. Stenger og front på Wayfarer Distressed er derfor slitte for å gi en vakker retro-look.

  Ray-Ban Distressed er en kolleksjon for deg som vil ha den rette vintage-følelsen på dine solbriller. Med Wayfarer Distressed får du en sann designklassiker i et utførende der hver detalj lyser holdning og rock`n roll. Når det gjelder solbriller, finnes det ikke et mer klassisk navn enn Ray-Ban Wayfarer. Denne klassiske trenden blir dessuten bare mer populær for hvert år som går. Wayfarer Distressed gir deg sjansen til å få klassiske solbriller i en versjon med elegant platina.

  Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

  Passform

  Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
  Glasses fit image

  Kommenter og vurder Wayfarer Distressed RB2140-1185

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (0 vurdering)

  Finn alle linser her

  chooseCity@dd_eyeexams

  Kategori