Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

New Wayfarer RB2132-710/51

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • New Wayfarer RB2132-710/51 thumbnail
 • New Wayfarer RB2132-710/51 thumbnail
 • New Wayfarer RB2132-710/51 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1520 kr

(1 vurdering)

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
144 mm
Linsebredde:
55 mm
Linsehøyde:
39 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
145 mm
Farge
Light Havana
Farge på glass:
Brown Gradient
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB2132 New Wayfarer er med sitt tidløse design en av Ray-Bans mest poplulære solbriller.

RB2132 New Wayfarer fra den legendariske solbrilleprodusenten Ray-Ban er en solbrille som har en overflod av både stil og klasse. RB2132 New Wayfarer er en noe mindre utgave av den ikoniske Wayfarer. RB2132 New Wayfarer har i likhet med sin storebror en design som utstråler ungdommelighet og kreativitet. Derimot gir de noe mindre glassene en mykere fremtoning.

Dette er en solbrille som passer i alle sammenhenger. Med RB2132 New Wayfarer kan det ikke bli feil. Mange filmstjerner har blitt sett på den røde løperen med RB2132 New Wayfarer. Ray-Ban Wayfarer så dagens lys i 1952 og med sin nyskapende design tok den verden med storm på rekordtid.Store ikoner som James Dean og Marilyn Monroe var noen av de første tilhengerne. RB2132 New Wayfarer ble lansert i 2006 for å hylle den klassiske Ray-Ban Wayfarer.

RB2132 New Wayfarer er selvfølgelig utrustet med glass som gir deg full beskyttelse mot solens farlige UV-stråler. De rektangulære glassene er mørktonede. Ray-Bans klassiske logo er stilrent plassert på utsiden av stengene. Pass på å kjøpe dine RB2132 New Wayfarer her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

Denne utgaven av RB2132 New Wayfarer kommer i en lekker brunmulert farge og med bruntonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(1 vurdering)

5.0
1

Fin solbrille. Hatt akkurat samme, men dessverre ble stjålet. Huff.

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.