Gå til kassen
  Si nei til tørre øyne

  Si nei til tørre øyne

  I disse tider det viktig å fortsette å gjøre det man elsker, og for å kunne gjøre det trenger du par linser som hjelper deg i alle situasjoner. Du har nå muligheten til å teste en av våre mest avanserte linser i premiumsegmentet. ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe™ er endagslinsen som spesielt tatt frem for digital bruk og for å klare en aktiv livsstil. Bestill 2 stk 5-pack gratis og opplev fordelene. Det eneste du trenger å stå for selv er frakten.
  Komfort med høy prestasjon

  Komfort med høy prestasjon

  ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™-teknologi er spesielt utformet for å klare krevende dager og utfordrende miljøer. Endagslinsene er utrustet med tåreliknende molekyler som hjelper til å motvirke tørre og trette øyne, perfekt for en aktiv livsstil og dersom du bruker digitale skjermer i løpet av dagen. Linsenes komfort presterer hele veien frem til slutten av dagen for en fantastisk synsopplevelse.
  Test hjemme i 5 dager

  Test hjemme i 5 dager

  Det er utrolig enkelt å teste disse kontaktlinsene. Du fyller bare i dine linsestyrker akkurat som vanlig og prisen trekkes fra i kassen. Deretter får du de hjem i postkassen eller til nærmeste utleveringssted. To 5-pack holder i 5 dager til et øye. Men andre ord er det bare å oppleve fordelene med ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™!

  Disclaimer:
  Vi anbefaler alltid et besøk hos optiker ved bytte av kontaktlinse. Frakt på 50 NOK kommer i tillegg når du kjøper 2 stk 5-pack. Gjelder 2 esker per kunde.