Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Precision UV

  Alcon

  Utgått produkt!

  Precision UV tatt ut av produksjon, vi anbefaler å bytte til Air Optix Aqua. Dette er en linse av høy optisk kvalitet med egenskaper som øker komforten.

  newPresc@EOL

  Du kan bruke samme ordinasjon for å kjøpe denne linsen!

  Til erstatningslinse »

  Spesifikasjon

  Produsent
  Alcon
  Linsetype
  Månedslinser
  Styrkeomfang
  -16,00 til +10,00
  Basiskurve
  8,4; 8,7 og 9,1
  Diameter
  14,4
  Bæretid
  1 måned
  Materiale
  Vasurfilcon A
  Væskeinnhold
  74 %
  UV-beskyttelse
  Ja
  Håndteringsfargede
  Ja

  Mer om produktene

  Precision UV er månedslinser som beskytter øynene dine mot skadelig UV-stråling. Langvarig eksponering for UV-stråler er en av de bakliggende årsakene til grå stær. Precision UV passer derfor bra for dem som tilbringer mye tid utendørs og vil beskytte øynene sine ekstra godt. Linsen absorberer opptil 90 % av UV-strålingen som ellers ville nådd øynene. For å oppnå best mulig beskyttelse bør du anvende Precision UV i kombinasjon med solbriller som beskytter mot UV-stråling.

  Månedslinser kan brukes i opptil én måned. De skal tas ut og rengjøres hver kveld og settes inn igjen neste morgen. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Hvor finner jeg mine linsestyrker?

  Precision UV

  Du finner linseverdiene dine enklest gjennom å se på din linseseddel eller på dine gamle linsepakker. Bildet viser hvor du finner linseverdiene på en vanlig linsepakke. Skulle du fremdeles trenge hjelp med å finne dine styrker er du hjertelig velkommen til å kontakte vårkundeservice.

  Finn alle linser her

  chooseCity@dd_eyeexams

  Kategori