Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

PO3108S-24/33

Persol

Persol
Persol
  • PO3108S-24/33 thumbnail
  • PO3108S-24/33 thumbnail
  • PO3108S-24/33 thumbnail

1995 kr Rek. pris:2190 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
47 mm
Linsehøyde:
42 mm
Nesebro:
22 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Havana
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

PO3108S er en del av Persols “Typewriter Edition”, en kolleksjon som uttrykker skrivingens gullalder. Designet stammer fra en tid hvor presisjon og detaljfølelse ikke bare var et valg - men også et krav. Typewriter Edition har hentet inspirasjon fra innsiden av en skrivemaskin - hvor de bevegelige delene minner om symfonien som utspiller seg i den legendariske maskinen. Brillene fra denne kolleksjonen er like fine som de er klassiske, og få solbriller utstråler samme eleganse som PO3108S.

Denne utgaven av PO3108S kommer i fargen Havana og Persols logo finnes på høyre stang, både på inn- og utside. Navnet på kolleksjonen - Typewriter Edition - finnes på innsiden av venstre stang i klassisk Typewriter-font. Modellen kommer med neseputer som enkelt kan justeres for perfekt passform, og Persols ikoniske “sølvpil” finnes selvsagt også med på front/ stenger.

Persol startet produksjonen i 1917, og har altså rukket å fylle 100 år! Midt under første verdenskrig begynte Giuseppe Ratti å utvikle teknisk avanserte briller spesielt tilpasset de høye kravene til piloter og racingførere. Persol kommer fra italiensk «per il sole» og betyr «for solen», og det er nettopp som solbrilleprodusent at Persol har utmerket seg. Et av de mest karakteristiske trekkene til Persol er sølvpilen på stangen, som har en form inspirert av sverd fra antikkens Roma. Persols solbriller er håndlaget, og de lages faktisk i samme fabrikk i dag som i 1917. Briller fra Persol er italiensk design på sitt beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image