Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

PO2388S-1039/30

Persol

Persol
Persol
  • PO2388S-1039/30 thumbnail
  • PO2388S-1039/30 thumbnail
  • PO2388S-1039/30 thumbnail

1495 kr Rek. pris:1680 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
131 mm
Linsebredde:
50 mm
Linsehøyde:
47 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Metall
Farge
Gun
Farge på glass:
Silver Mirror
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Med sine snart hundre år på brillemarkedet er Persol en av de absolutt største og mest velkjente aktørene, og ligger helt i front når det gjelder kvalitet og stil. PO2388S er ikke noe unntak.

Denne utgaven av PO2388S kommer i fargen svart og Persols logo finnes på innsiden av stengene. Modellen kommer med neseputer som enkelt kan justeres for perfekt passform, og Persols ikoniske “sølvpil” finnes selvsagt også med på front/ stenger.

Persol startet produksjonen i 1917, og har altså rukket å fylle 100 år! Midt under første verdenskrig begynte Giuseppe Ratti å utvikle teknisk avanserte briller spesielt tilpasset de høye kravene til piloter og racingførere. Persol kommer fra italiensk «per il sole» og betyr «for solen», og det er nettopp som solbrilleprodusent at Persol har utmerket seg. Et av de mest karakteristiske trekkene til Persol er sølvpilen på stangen, som har en form inspirert av sverd fra antikkens Roma. Persols solbriller er håndlaget, og de lages faktisk i samme fabrikk i dag som i 1917. Briller fra Persol er italiensk design på sitt beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image