Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

PO0714-24/31

Persol

Persol
Persol
 • PO0714-24/31 thumbnail
 • PO0714-24/31 thumbnail
 • PO0714-24/31 thumbnail

Vårt pris:1995 kr Rek. pris:2190 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
50 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
120 mm
Materiale:
Plast
Farge
Havana
Farge på glass:
Green
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Med sine snart hundre år på brillemarkedet er Persol en av de absolutt største og mest velkjente aktørene, og ligger helt i front når det gjelder kvalitet og stil. PO0714 er ikke noe unntak. Brillen ble på 60-tallet introdusert som en sammenleggbar versjon av den klassiske 649-modellen. Den var blant de aller første solbrillene som kunne brettes sammen, og medførte ytterligere ti steg i produksjonskjeden. Modellen holder med andre ord høy kvalitet.

Denne utgaven av PO0714 kommer i fargen Havana og Persols logo finnes på innsiden av stengene. Modellens elegante nesebro har nøkkelhullstil og Persols ikoniske “sølvpil” finnes selvsagt også med på front/ stenger.

Persol startet produksjonen i 1917, og har altså rukket å fylle 100 år! Midt under første verdenskrig begynte Giuseppe Ratti å utvikle teknisk avanserte briller spesielt tilpasset de høye kravene til piloter og racingførere. Persol kommer fra italiensk «per il sole» og betyr «for solen», og det er nettopp som solbrilleprodusent at Persol har utmerket seg. Et av de mest karakteristiske trekkene til Persol er sølvpilen på stangen, som har en form inspirert av sverd fra antikkens Roma. Persols solbriller er håndlaget, og de lages faktisk i samme fabrikk i dag som i 1917. Briller fra Persol er italiensk design på sitt beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image