Polaroid Kids
  • PLD8018S-VWA thumbnail
  • PLD8018S-VWA thumbnail
  • PLD8018S-VWA thumbnail

PLD8018S-VWA

Polaroid Kids

245 kr Rek. pris:349 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
120 mm
Linsebredde:
47 mm
Linsehøyde:
37 mm
Nesebro:
17 mm
Stanglengde:
124 mm
Materiale:
Plast
Farge
Matte Green
Farge på glass:
Green
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mer om produktene

Polaroid PLD8018S er et par solbriller som er en del av Polaroids barnekolleksjon. Dette er barnesolbriller som gir 100 % beskyttelse mot solens farlige UV-stråling. Polaroid PLD8018S har nemlig bransjens beste polariserende glass. I tillegg til å beskytte øynene mot solen er de behagelige og refleksfrie i bruk. Barn tilbringer vanligvis mye tid utendørs, og da er det ekstra viktig for dem å beskytte øynene. Polaroid PLD8018S gir barna den beskyttelsen de trenger.

Denne utgaven av Polaroid PLD8018S kommer i en grønn utførelse. På stengene finner du også Polaroid-logoen. De polariserende glassene er gråtonede med speileffekt.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler