Gå til kassen
Polo Ralph Lauren
  • PH4096-5284 thumbnail
  • PH4096-5284 thumbnail
  • PH4096-5284 thumbnail

PH4096-5284

Polo Ralph Lauren

1495 kr Rek. pris:1650 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
135 mm
Linsebredde:
50 mm
Linsehøyde:
43 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
140 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Green
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Solbriller fra Polo Ralph Lauren er det perfekte tilbehøret for en tidløs og velkledd stil. Helt siden 1960-tallet har selskapet vært selve symbolet på luksus og glamour. Solbrillene deres preges av en diskré eleganse som fungerer like godt på jobb som på stranden. PH4096 er intet unntak. Utsiden av stengene er gravert i vintagestil og med varemerkets navn, som også er diskré plassert i det venstre glasset.

Denne utgaven av PH4096 kommer i en svart og sølvfarget utførelse med grønntonede glass.

Varemerket Polo Ralph Lauren ble grunnlagt av den amerikanske designeren Ralph Lauren i 1967. I kolleksjonene deres finner du solbriller som kombinerer den nyeste teknologien med et feilfritt håndverk. Polo Ralph Lauren finner stadig nye måter å kombinere ny design med stilige retro-innslag på. Det tradisjonelle møter det moderne på en uslåelig måte i Polo Ralph Laurens elegante brilleinnfatninger. For å oppsummere – velg tidløse Polo Ralph Lauren og få et par solbriller du kan bruke lenge.

Ralph Laurens første kleskolleksjon for menn ble laget i 1967, og den fikk navnet «Polo» etter designerens interesse for sport. Noen år senere kom det også en kolleksjon for kvinner som introduserte den ikoniske logoen med en polospiller. Nå lager de også solbriller. Solbriller fra Polo Ralph Lauren utstråler den samme amerikanske motesansen og sofistikasjonen som andre produkter fra Ralph Lauren. Den tidløse designen er essensen av den amerikanske livsstilen.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler