Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

PH3093-9288

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren
vertual mirror big image frame mask
Polo Ralph Lauren
 • PH3093-9288 thumbnail
 • PH3093-9288 thumbnail
 • PH3093-9288 thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1430 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
145 mm
Linsebredde:
62 mm
Linsehøyde:
45 mm
Nesebro:
17 mm
Stanglengde:
130 mm
Materiale:
Metall
Farge
Gun
Farge på glass:
Grey
Glasses Measurements

Mer om produktene

Solbriller fra Polo Ralph Lauren er det perfekte tilbehøret for en tidløs og velkledd stil. Helt siden 1960-tallet har selskapet vært selve symbolet på luksus og glamour. Solbrillene deres preges av en diskré eleganse som fungerer like godt på jobb som på stranden. PH3093 er intet unntak. Utsiden av stengene er gravert med Ralph Laurens logo. Varemerkets navn er diskré plassert i det venstre glasset.

Denne utgaven av PH3093 kommer i en grå utførelse med grå glass.

Varemerket Polo Ralph Lauren ble grunnlagt av den amerikanske designeren Ralph Lauren i 1967. I kolleksjonene deres finner du solbriller som kombinerer den nyeste teknologien med et feilfritt håndverk. Polo Ralph Lauren finner stadig nye måter å kombinere ny design med stilige retro-innslag på. Det tradisjonelle møter det moderne på en uslåelig måte i Polo Ralph Laurens elegante brilleinnfatninger. For å oppsummere – velg tidløse Polo Ralph Lauren og få et par solbriller du kan bruke lenge.

Ralph Laurens første kleskolleksjon for menn ble laget i 1967, og den fikk navnet «Polo» etter designerens interesse for sport. Noen år senere kom det også en kolleksjon for kvinner som introduserte den ikoniske logoen med en polospiller. Nå lager de også solbriller. Solbriller fra Polo Ralph Lauren utstråler den samme amerikanske motesansen og sofistikasjonen som andre produkter fra Ralph Lauren. Den tidløse designen er essensen av den amerikanske livsstilen.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.