Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Gjenta bestilling

PH1169C-932773

Polo Ralph Lauren

15%
Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren
  • PH1169C-932773 thumbnail
  • PH1169C-932773 thumbnail

Vårt pris:595 kr506 kr Rek. pris:795 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
Linsebredde:
48 mm
Linsehøyde:
42 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
Materiale:
Metall
Farge
Gun
Farge på glass:
Olive
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Smarte og fine Clip On fra Ralph Lauren

PH1169C er et par Clip On fra Polo Ralph Lauren som er både trendig og tidløs. Med Clip On mener vi at det er solbrilleglass som du kan sette over dine vanlige briller. Disse Clip on passer til PH1169 fra Polo Ralph Lauren.

Denne utgaven av PH1169C kommer i metall og med olivenfarget glass.

Ralph Laurens første kleskolleksjon for menn ble laget i 1967, og den fikk navnet «Polo» etter designerens interesse for sport. Noen år senere kom det også en kolleksjon for kvinner som introduserte den ikoniske logoen med en polospiller. Nå lager de også solbriller. Solbriller fra Polo Ralph Lauren utstråler den samme amerikanske motesansen og sofistikasjonen som andre produkter fra Ralph Lauren. Den tidløse designen er essensen av den amerikanske livsstilen.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image