Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Gjenta bestilling

Opti-Tears Free RewettingDrops

- Alcon

Opti-Tears Free RewettingDrops
  • Opti-Tears Free RewettingDrops thumbnail

92 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Spesifikasjon

Produsent
Alcon
30 st 0,4ml-pipetter
Nej
Innhold
Dextran 70, Hydroxypropylmetylcellulosa, natriumklorid, kaliumklorid og natriumborat.
Holdbarhetstid (åpnet beholder)
En åpnet pipett skal brukes direkte, deretter skal eventuell resterende væske kastes.

Mer om produktene

Opti-Tears Free ReWetting Drops sterile komfortdråper for linsebrukere. Dråpene inneholder Duasorb som etterligner tårefilmens protein som gjenskaper fuktigheten i øyet og øker komforten for linsebæreren. Pakken inneholder 30 stk. 0,4 ml pipetter for engangsbruk, perfekt for reisen eller til å ha med seg i jakkelommen. Dråpene inneholder ikke konserveringsmiddel.

En åpnet pipette skal brukes umiddelbart, deretter skal eventuell resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre pipettens munnstykke med fingre eller gjenstander.