Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Opti-Free Express

  Linsevæske - Alcon

  Opti-Free Express
  • Opti-Free Express thumbnail

  43 kr

  Gjennomsnittlig: 5.0 / 5 (1 vurdering)

  Spesifikasjon

  Produsent
  Alcon
  Linsetype
  Linsevæske
  355/120 ml
  POLYQUAD®
  Innhold
  En steril bufret, isoton vannløsning som inneholder natriumklorid, sorbitol, dinatriumedetat, borsyre, aminometylpropanol; citrat og poloksamin som rengjørende stoffer; samt POLYQUAD® (polidroniumklorid 0,001 %) og aldox (myristamidopropyldimetylamin 0,0005 %)
  6 måneder
  Etui medfølger
  Ja

  Mer om produktene

  Opti-Free Express er en linsevæske som egner seg bra til linser av silikonhydrogel (f. eks. PureVision med flere). Opti-Free Express kan brukes til å skylle, oppbevare og desinfisere kontaktlinser. Den fjerner mikroorganismer effektivt, som Fusarium solannii og akantamøben, som ellers forårsaker infeksjoner og skader på hornhinnen.

  En åpen forpakning må brukes innen 6 måneder. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

  Kommenter og vurder Opti-Free Express

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (1 vurdering)

  5.0
  1

  Har brukt opti-free express fra Alcon i mange år nå og er meget fornøyd med produktet.Linsevæsken både renser linsen godt, og er fin å bruke til å fukte og skylle øyet når det er behov for det. Anbefales på det sterkeste ! : )