Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

OO9182-10 Radarlock Pitch

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9182-10 Radarlock Pitch thumbnail
 • OO9182-10 Radarlock Pitch thumbnail
 • OO9182-10 Radarlock Pitch thumbnail

Vårt pris:1995 kr Rek. pris:2250 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
145 mm
Linsebredde:
64 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
15 mm
Stanglengde:
131 mm
Materiale:
Plast
Farge
Polished Black
Farge på glass:
Black Iridium® & VR28®
Glasses Measurements

Mer om produktene

Oakley Radarlock Pitch er et par sporty solbriller fra Oakley som overbeviser på alle områder.

Oakley Radarlock Pitch fra amerikanske Oakley er det ultimate sportsproduktet. Disse revolusjonerende solbrillene kombinerer innovasjon med en dristig og uttrykksfull design. Oakley Radarlock Pitch kan du også enkelt og greit tilpasse etter lysforholdene, siden de leveres med to forskjellige sett med glass. Ett par til sterkt sollys og ett par til mørkere omgivelser. Den revolusjonerende Switchlock-teknologien gjør det enkelt å bytte mellom glassene.

Oakley Radarlock Pitch er på alle måter klar til å innfri kravene fra toppidrettsutøvere og andre som kun nøyer seg med det beste. Glassene er laget for å gi deg overlegen synsskarphet og slitestyrke. De er geometrisk utformet for å levere samme gode synsskarphet over hele glasset. Takket være den heldekkende designen gir Oakley Radarlock Pitch deg et fantastisk sidesyn samtidig som du er beskyttet mot sol og vind fra siden. Materialet som de er laget av, heter Plutonite, og de gir deg selvsagt også 100 % beskyttelse mot solens skadelige stråler. De beskytter deg ikke bare mot UV-A og UV-B, men også mot UV-C og skadelig blått lys. Oakley Radarlock Pitch gir deg ganske enkelt markedets beste UV-beskyttelse og synskvalitet.

Oakley Radarlock Pitch er laget av det lette plastmaterialet O-matter, som er ekstremt slitesterkt. Oakley Radarlock Pitch er dessuten laget for å forsyne deg med frisk luft innenfor glassene. For at komforten skal være optimal også når du svetter, er stangtuppene laget av Unobtainium. Oakley Radarlock Pitch har også utskiftbare neseputer, slik at du selv kan tilpasse passformen. Oakleys patenterte trepunktssystem sørger for at solbrillene alltid sitter komfortabelt og holder seg på plass.

Uansett om du kjemper om gullmedaljer eller bare prøver å slå din personlige rekord i sporet, er Oakley Radarlock Pitch solbrillene for deg. Oakley har overgått seg selv med Oakley Radarlock Pitch. Dessuten leveres Oakley Radarlock Pitch i Oakleys Vault Case, som har plass til de ekstra glassene. Oakley Radarlock Pitch er det åpenbare valget for deg som tar idretten din seriøst.

Oakley er en av verdens ledende produsenter av solbriller. Mye av inspirasjonen henter Oakley fra toppidrettsutøvere som stadig flytter grensene for hva et menneske kan gjøre. Oakley lager solbriller som kan innfri disse idrettsutøvernes høye krav til stil og funksjon. Det er også denne filosofien som har gjort Oakley til et av verdens mest ikoniske og etterlignede merker. Solbriller fra Oakley har alltid et høyt nivå av teknisk briljans og stil. Oakley har over 600 forskjellige patenter, og det merker man på solbrillene deres. Kvaliteten på alt Oakley leverer, er nemlig oppsiktsvekkende høy. Solbriller fra Oakley er et naturlig valg for den som kun nøyer seg med det beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.