Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

OO9169-08 Sweet Spot

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail
 • OO9169-08 Sweet Spot thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1710 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
137 mm
Linsebredde:
57 mm
Linsehøyde:
48 mm
Nesebro:
15 mm
Stanglengde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farge
Polished Black
Farge på glass:
Black Grey Gradient
Glasses Measurements

Mer om produktene

Oakley Sweet Spot er med sine utsøkte trekk et av Oakleys mest feminine par solbriller.

Oakley Sweet Spot fra amerikanske Oakley er et par solbriller som skiller seg ut i mengden med sine sofistikerte og kvinnelige former. Den sommerfuglformede fronten med de store glassene gjør at Oakley Sweet Spot passer til alle ansiktsformer. Størrelsen gjør også at Oakley Sweet Spot gir heldekkende beskyttelse mot solens farlige stråler. Oakley er et navn vi forbinder med sporty solbriller av absolutt toppklasse. Oakley Sweet Spot med sin eksklusive og friske utstråling er virkelig ikke noe unntak.

Oakley Sweet Spot er laget av det slitesterke og støtsikre plastmaterialet O-matter. Takket være Oakleys patenterte trepunkts-passform er dette solbriller som også er komfortable i bruk hele dagen. Oakley Sweet Spot sitter nemlig eksemplarisk behagelig på nesen. På utsiden av de elegante stengene ser vi Oakleys klassiske logo i metall.

Oakley Sweet Spot har glass laget av Plutonite, et materiale som gir deg den beste UV-beskyttelsen på markedet. Glassene filtrerer effektivt bort 100 % av alt UVA-, UVB- og UVC-lys og skadelig blått lys opptil 400 nanometer. Oakley Sweet Spot gir deg også optimalt sidesyn takket være de store glassene. Med Oakley Sweet Spot har Oakley laget et par solbriller som er et forbilledlig ekteskap mellom stil og finesse. For oss her i LensWay er Oakley Sweet Spot blant sommerens mest stilsikre solbriller.

Denne utgaven av Oakley Sweet Spot kommer i en stilren svart utførelse med sølvfargede detaljer. Innsiden av den ene stangen er imidlertid rosa mens den andre er mønstret i forskjellige farger. Glassene er lekkert gråtonede.

Oakley er en av verdens ledende produsenter av solbriller. Mye av inspirasjonen henter Oakley fra toppidrettsutøvere som stadig flytter grensene for hva et menneske kan gjøre. Oakley lager solbriller som kan innfri disse idrettsutøvernes høye krav til stil og funksjon. Det er også denne filosofien som har gjort Oakley til et av verdens mest ikoniske og etterlignede merker. Solbriller fra Oakley har alltid et høyt nivå av teknisk briljans og stil. Oakley har over 600 forskjellige patenter, og det merker man på solbrillene deres. Kvaliteten på alt Oakley leverer, er nemlig oppsiktsvekkende høy. Solbriller fra Oakley er et naturlig valg for den som kun nøyer seg med det beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.