Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

OO9164-05 Bottle Rocket

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9164-05 Bottle Rocket thumbnail
 • OO9164-05 Bottle Rocket thumbnail
 • OO9164-05 Bottle Rocket thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1540 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
138 mm
Linsebredde:
62 mm
Linsehøyde:
38 mm
Nesebro:
13 mm
Stanglengde:
139 mm
Materiale:
Plast
Farge
Brown Smoke
Farge på glass:
Bronze Polarized
Glasses Measurements

Mer om produktene

Oakley Bottle Rocket er et par sporty solbriller fra Oakley som kombinerer design med funksjonalitet på en fantastisk måte.

Oakley Bottle Rocket fra det trendsettende selskapet Oakley er et par solbriller som har planetens beste polariserende glass. Oakley er kjent for sine innovative løsninger og sin høye kvalitet. De polariserende glassene deres er intet unntak. Oakley Bottle Rocket har polariserende glass som gir deg den beste synsskarpheten på markedet. Det er vanskelig å finne et par solbriller som kombinerer design med funksjon på en lekrere måte enn Oakley Bottle Rocket.

Oakley Bottle Rocket er et par solbriller som hjelper deg med å prestere på topp hver dag. Glassene har en basiskurve på 8,75 for å kunne gi best mulig sidesyn. Du får selvsagt også markedsledende beskyttelse mot solens skadelige stråling med Oakley Bottle Rocket. Glassene, som er laget av Plutonite, beskytter ikke bare mot UVA og UVB, men også mot UVC og skadelig blått lys.

Designen med sin halve innfatning i fronten og de kraftige stengene føles også veldig fresh og genuin. Oakley Bottle Rocket er laget av det lette og ekstremt slitesterke materialet O-matter. Oakleys patenterte trepunktsgrep gjør at Oakley Bottle Rocket alltid føles komfortable. For at solbrillene skal sitte på plass også når du svetter, er stangtuppene dekket av et lag med Unobtainium. Noe som gjør at Oakley Bottle Rocket sitter stabilt på plass også når det er som varmest. Med Oakley Bottle Rocket har Oakley levert et par solbriller som er skreddersydd for det aktive mennesket.

Denne utgaven av Oakley Bottle Rocket kommer i en flott bruntransparent utførelse med bronsefargede glass. De polariserende glassene er dessuten speilblanke.

Oakley er en av verdens ledende produsenter av solbriller. Mye av inspirasjonen henter Oakley fra toppidrettsutøvere som stadig flytter grensene for hva et menneske kan gjøre. Oakley lager solbriller som kan innfri disse idrettsutøvernes høye krav til stil og funksjon. Det er også denne filosofien som har gjort Oakley til et av verdens mest ikoniske og etterlignede merker. Solbriller fra Oakley har alltid et høyt nivå av teknisk briljans og stil. Oakley har over 600 forskjellige patenter, og det merker man på solbrillene deres. Kvaliteten på alt Oakley leverer, er nemlig oppsiktsvekkende høy. Solbriller fra Oakley er et naturlig valg for den som kun nøyer seg med det beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.