Gå til kassen
Oakley
  • OO9102-E4 Holbrook thumbnail
  • OO9102-E4 Holbrook thumbnail
  • OO9102-E4 Holbrook thumbnail

OO9102-E4 Holbrook

Oakley

1540 kr Rek. pris:1540 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
55 mm
Linsehøyde:
43 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
137 mm
Materiale:
Plast
Farge
Matte Black
Farge på glass:
Green
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Oakley Holbrook er et par solbriller fra Oakley som er utviklet i samarbeid med snowboard-ikonet Shaun White.

Oakley Holbrook fra det trendsettende selskapet Oakley er et par solbriller som skiller seg ut i mengden med sin stil og klasse. Dette er solbriller som er utviklet i tett samarbeid med snowboard-stjernen Shaun White. De fant inspirasjon i Oakleys klassiske modell Oakley Frogskins. Med Oakley Holbrook har Oakley levert enda et par tidløse solbriller.

Navnet Holbrook kommer fra en by i Arizona-ørkenen som er et klassisk stopp på den historiske Route 66. Det er en by som i likhet med solbrillene Oakley Holbrook er selve essensen av eventyrlyst og oppdagelsesreiser. Oakley Holbrook har en design som er tydelig inspirert av 50- og 60-tallets opprørske motkulturer. Den rektangulære fronten og de flott formede stengene gir Oakley Holbrook et lekkert retro-uttrykk.

Oakley Holbrook er laget av et lett og ekstremt solid plastmateriale som heter O-Matter. Glassene er laget av Plutonite, som er et materiale som effektivt filtrerer bort alle UVA-, UVB- og UVC-stråler. Med Oakley Holbrook er øynene dine alltid beskyttet mot solens farlige stråling. Oakley Holbrook innfrir alle tenkelige krav til ytelse og slitestyrke. Dette er solbriller som vi trygt kan anbefale til deg som kun nøyer deg med det beste. Oakley Holbrook er ganske enkelt enda en vinner fra Oakley.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler