Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

OO9096-01 Fuel Cell

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9096-01 Fuel Cell thumbnail
 • OO9096-01 Fuel Cell thumbnail
 • OO9096-01 Fuel Cell thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1180 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
143 mm
Linsebredde:
60 mm
Linsehøyde:
39 mm
Nesebro:
9 mm
Stanglengde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farge
Polished Black with Matte Black
Farge på glass:
Warm Grey
Glasses Measurements

Mer om produktene

Oakley Fuel Cell er et par stilfulle solbriller fra Oakley som gir deg uovertruffen beskyttelse mot solens farlige stråler.

Oakley Fuel Cell fra amerikanske Oakley er et par sporty solbriller som vekker oppsikt med sitt selvsikre og elegante uttrykk. Med Oakley Fuel Cell har Oakley laget et par stilfulle solbriller for de som vil sette sitt preg på samtiden. Du finner neppe et par solbriller med en mer original og genuin utstråling enn Oakley Fuel Cell.

Oakley Fuel Cell har bare komponenter av absolutt ypperste klasse. De to glassene er skåret fra samme optiske plate av ren Plutonite for å få en jevn og naturlig kontur. Glassene gir deg også 100 % beskyttelse mot UVA-, UVB- og UVC-stråling. Det finnes ganske enkelt ingen solbriller som gir deg bedre beskyttelse mot solens farlige stråling enn Oakley Fuel Cell. Takket være den kurvede designen gir Oakley Fuel Cell deg også utmerket beskyttelse mot lys fra siden.

Oakley Fuel Cell er laget av Oakleys patenterte plastmateriale O-Matter. Dette lette materialet gir komfort av beste sort og er ekstremt solid. Oakley er kjent for å lage sporty solbriller av ypperste kvalitet. Oakley Fuel Cell er absolutt intet unntak. Dette er solbriller som er rustet til å møte påkjenningene som et aktivt liv medfører. På utsiden av stengene ser vi Oakleys klassiske logo i metall. Pass på å kjøpe Oakley Fuel Cell her på LensWay og få bransjens beste service med på kjøpet.

Denne utgaven av Oakley Fuel Cell kommer i en klassisk svart utførelse med grå glass.

Oakley er en av verdens ledende produsenter av solbriller. Mye av inspirasjonen henter Oakley fra toppidrettsutøvere som stadig flytter grensene for hva et menneske kan gjøre. Oakley lager solbriller som kan innfri disse idrettsutøvernes høye krav til stil og funksjon. Det er også denne filosofien som har gjort Oakley til et av verdens mest ikoniske og etterlignede merker. Solbriller fra Oakley har alltid et høyt nivå av teknisk briljans og stil. Oakley har over 600 forskjellige patenter, og det merker man på solbrillene deres. Kvaliteten på alt Oakley leverer, er nemlig oppsiktsvekkende høy. Solbriller fra Oakley er et naturlig valg for den som kun nøyer seg med det beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.