Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Velkommen tilbake!! Her er produktene fra ditt siste besøk

OO9013-11 Frogskins

Oakley

Oakley
vertual mirror big image frame mask
Oakley
 • OO9013-11 Frogskins thumbnail
 • OO9013-11 Frogskins thumbnail
 • OO9013-11 Frogskins thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1180 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
55 mm
Linsehøyde:
41 mm
Nesebro:
17 mm
Stanglengde:
139 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black Green Mirror
Farge på glass:
Green Mirror
Glasses Measurements

Mer om produktene

Oakley Frogskins er et par klassiske solbriller fra Oakley som i dag er hottere enn noen gang.

Oakley Frogskins fra den amerikanske solbrilleprodusenten Oakley er et av varemerkets mest klassiske solbriller. Det var nemlig Oakley Frogskins som på det glade 80-tallet virkelig satte navnet Oakley på kartet. På 80-tallet var Oakley et av selskapene som revolusjonerte markedet for solbriller. Oakley Frogskins var et par solbriller som klarte å kombinere trendy design med nyskapende komponenter på en helt ny måte.

Dette er altså solbrillene ungdommene gikk med da Ronald Reagan satt i Det hvite hus og Run-D.M.C. toppet listene, og de føles fremdeles like aktuelle og nyskapende. Da Oakley relanserte Frogskins for noen år siden, passet de også på å oppgradere modellen med litt av dagens teknologi. Oakley Frogskins lages nå av plastmaterialet O-Matter. Dette er et materiale som er veldig lett og solid, noe som bidrar sterkt til at Oakley Frogskins er veldig komfortable i bruk.

Oakley Frogskins har en mykt rektangulær front og flott formede stenger. På utsiden av stangen ser vi Oakleys klassiske logo. Oakley Frogskins har i tillegg noen av markedets beste solglass. Glassene er laget av Plutonite, som effektivt filtrerer bort all UV-stråling og gir deg skarpt syn av topp kvalitet. Dette er en designklassiker som Oakley har videreutviklet og gjort enda bedre. Oakley Frogskins kommer med vår sterkeste anbefaling.

Oakley er en av verdens ledende produsenter av solbriller. Mye av inspirasjonen henter Oakley fra toppidrettsutøvere som stadig flytter grensene for hva et menneske kan gjøre. Oakley lager solbriller som kan innfri disse idrettsutøvernes høye krav til stil og funksjon. Det er også denne filosofien som har gjort Oakley til et av verdens mest ikoniske og etterlignede merker. Solbriller fra Oakley har alltid et høyt nivå av teknisk briljans og stil. Oakley har over 600 forskjellige patenter, og det merker man på solbrillene deres. Kvaliteten på alt Oakley leverer, er nemlig oppsiktsvekkende høy. Solbriller fra Oakley er et naturlig valg for den som kun nøyer seg med det beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.