Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

MK1010-110113

Michael Kors

Michael Kors
Michael Kors
 • MK1010-110113 thumbnail
 • MK1010-110113 thumbnail
 • MK1010-110113 thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:1750 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
150 mm
Linsebredde:
54 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
20 mm
Stanglengde:
135 mm
Materiale:
Plast
Farge
Havana
Farge på glass:
Browm
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

MK1010 er et par solbriller fra den verdenskjente brilleprodusenten Michael Kors. Michael Kors solbriller er laget i en moderne, tidløs og stilren utførelse. Du kan regne med at solbriller fra Michael Kors holder høy kvalitet og har flott design. MK1010 er ikke noe unntak. MK1010, med sin eleganse og stilrene design, passer perfekt i alle situasjoner. Uansett om du spaserer rundt i byen, eller om du ligger og leser en god bok på stranden er de et utmerket valg.

MK1010 er et par solbriller fra den verdensberømte brilleprodusenten Michael Kors. Michael Kors-solbriller er laget med en moderne, tidløs og stilren tankegang. Du kan regne med at solbriller fra Michael Kors har høy kvalitet og stilig design. MK1010 er intet unntak. MK1010, med sin eleganse og stilrene design, passer perfekt i alle situasjoner. Uansett om du spaserer rundt i byen eller ligger og leser en god bok på stranden, er de et utmerket valg.

Denne utgaven av MK1010 kommer i en brunmelert utførelse med stenger i gullfarget metall og brune glass.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image