Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Mick Large-300200-201

Marshall

30%
Marshall
Marshall
  • Mick Large-300200-201 thumbnail
  • Mick Large-300200-201 thumbnail
  • Mick Large-300200-201 thumbnail

995 kr696 kr Rek. pris:1495 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
47 mm
Linsehøyde:
40 mm
Nesebro:
Stanglengde:
140 mm
Materiale:
Metall
Farge
Gold
Farge på glass:
Dark Smoke Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Marshall Mick Large er et par pilotbriller med en litt avrundet fasong fra det ikoniske rockemerket Marshall. Pilotbrillene representerer selve symbolet på tidløs design, mener mange, og Marshall Jimi er intet unntak. Merket er inngravert på utsiden av stengene og neseputene har selvsagt Marshalls signaturdesign.

Denne utgaven av Marshall Mick Large kommer i en gullfarget utførelse med mørkt, røykgrått glass. Glassene beskytter selvsagt også mot solens farlige UV-stråling.

Marshall er et ikonisk rockemerke som oppsto i musikkbransjen, og som den siste tiden også har gjort det stort innen briller. Marshall har havnet i rampelyset på nytt, mye takket være sin likefremme stil og nyskapende ånd når det gjelder briller. Med sin moderne design og sine håndlagde briller byr Marshall på en vakker kombinasjon av både rock’n’roll og stjerneglans. Blant Marshalls briller finner vi flere modeller med navn som er inspirert av klassiske rockeikoner som Mick, Jimi, Bryan og Henry. Utformingen og fargene på Marshalls briller utstråler også en selvsikkerhet som fort leder tankene mot legendariske rockestjerner og udødelige stilikoner.

I 1923 ble pioneren og trommeslageren Jim Marshall født. Etter en kortere karriere som musiker startet han sin egen trommeskole, og senere også en musikkbutikk. Som gammel musiker skjønte han fort at noe manglet for at gitarlyden skulle bli så bra som mulig. Resultatet ble en smått legendarisk gitarforsterker, og resten er som man pleier å si: historie. Marshall er i dag nesten synonymt med gitarforsterkernes gitarforsterker, men varemerket har også begitt seg inn på andre markeder – blant annet solbriller. I likhet med forsterkerne kjennetegnes solbrillene av høy kvalitet og et godt håndverk, og designen minner om varemerkets rocka sjel. Solbriller fra Marshall er rett og slett rock ‘n’ roll og stjerneglans. De håndlagde brillene har fått navn etter musikklegender som Mick, Bob, Debbie og Jimi.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image