Ray-Ban
  • Marshal RB3648-001/3F thumbnail
  • Marshal RB3648-001/3F thumbnail
  • Marshal RB3648-001/3F thumbnail

Marshal RB3648-001/3F

Ray-Ban

1695 kr Rek. pris:1770 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
54 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
21 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Metall
Farge
Gold
Farge på glass:
Blue Gradient
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB3648 Marshal representerer alt vi forbinder med ikoniske Ray-Ban.

RB3648 Marshal fra Ray-Ban er solbriller for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det beste. Den frekke og selvsikre designet lar ingen stå uberørt. Fronten med sin sofistikerte doble nesebro er Ray på sitt beste. Hele metallkonstruksjonen er håndverk av høyere klasse. For dem som vil legge et sterkt førsteinntrykk er dette modellen å velge. De rette stengene og den sekskantede formen gir en look som vanskelig slå når det kommer til coolness. Så vil du beskytte deg mot solens skadelig med skikkelig stil? Da er RB3648 Marshall det gitte valget for deg.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.